27 September 2012

I'M SAD EVERY DAY


assalamualaikum..

di saat ni hati aku da menjadi layu..rasanya seakan-akan bunga yang dilanda kemarau panjang..kekecewaan aku juga ibarat bunga itu dimana punyai satu harapan untuk bangun ketika sudah layu dan pada masa yang sama tiada kudrat melawan takdir..

aku tidak dapat menggambarkan rasa hati ni bila orang yang aku cintai itu menghancurkan seluruh jiwa aku buat kesekian kalinya :'(
aku bukan ego untuk melepaskan dia pergi mencari hidupnya sendiri tapi apakan daya ku untuk menahan rasa hati ni...sungguh tuhan saja yang tau peritnya menyintai sehinggalah aku hilang kepercayaan pada seorang lelaki.

sesungguhnya cinta seringkali lari bila kita mengejarnya dan seringkali kita abaikan disaat ia menghampiri :)
manjadi pencinta itu amatlah rumit kerana terpaksa menggadaikan seluruh jiwa yang ad dalam diri untuk disemadikan bersama cinta.
cinta itu tidak kejam..manusia menjadikan cinta terlihat kejam..

hatiku kini redha dgn apa yang terjadi...hidupmu adalah pilihanmu!
aku sentiasa mendoakan yang terbaik buatmu walau kamu bukan lg denganku..berbahagialah insan yang memiliki cintamu kerana aku sudah seakan-akan hilang panduan mengejar cintamu tetapi gagal.
zahirnya kamu tersangat lah indah di mataku..cinta membutakan segenap ruang di hati.
insyalah bahagia masih ada di suatu sudut yang lain :)

1 comment:

  1. Выбирай: проститутки цены PrivatNNover aku bukan ego untuk melepaskan dia pergi mencari hidupnya sendiri tapi apakan daya ku untuk menahan rasa hati ni...sungguh tuhan saja yang tau peritnya menyintai sehinggalah aku hilang kepercayaan pada seorang lelaki.
    Vip проститутки нижнего новгорода. НЕ САЛОН!подруг нет! условия встречи обговариваются по телефону) Наука - это драма идей.

    ReplyDelete