5 June 2012

CINTA HADIR LAGI :)


assalamualaikum

da agak lama x update blog ni..al maklomla tgh merawat aty yg skit.
then ary nie i come back(betui ka ayt aku neh)
actually lepas hampir sebulan aty aku da terubat sepenuhnya,mampu tersenyum saat melihat dia bahagia dgn pilihan hatinya. x diduga aty aku terbukak menyayangi someone padahal sblom ni aty  aku habis-habisan menolak cinta yg diberi kpdaku. perasaan ni aku cuma pendamkan,xsangka si dia lastly terus terang dgn aku.
hepi xterkata bila cinta berbalas..kesudahannya ak xpasti tp aku cuma mampu mndoakan.
kehadiran dia mengubat luka di aty aku..terima kasih ya  allah.

aku cuma mencari seorang lelaki yang mengutip kepingan aty aku yg berkecai dan camtumkan kembali.
mangambil 1 kpingan buatnya dan menggantikan dgn kpingan aty nya.
kesudahan cinta yg baru bertandang ni x ku tahu, tp aku akan mendoakan nya.


aku mengharap bahagia ni berpanjangan. aku x mencari kesempurnaan padanya tapi ingin menyintai nya dgn cara yg sempurna. aku akan cuba jadi yg  terbaik untuk dia.
xlupa date tghri td smpai ke ptg..dia suka buat lawak n aku akan gelak mcm org gila xde akal.
suka buli aku, dia taw aku xsuka bwk kete tp suh ak bwk kete. tp xpela, dia letih kot drive dri setiu mai tumpat...then dia skrg da blik sana...miss u dear



harapnya peristiwa pahit dulu xberulang.. syg dia sgt2 and tamau da yg len.ckupla dia je yg ada kat sisi aku bila aku sedih.aku xkn putuskan hbungan ni and aku harap dia pn x


thanks bg aku kebahagiaan nie..

11 comments:

  1. harap2 sentiasa berkekalan...xmao gadoh2 ^_^

    ReplyDelete
  2. wah romatis sekali...semoga selamanya

    ReplyDelete
  3. Ternyata cinta itu ada di mana-mana yah...
    terima kasih. jangan lupa mampir, ditunggu kembali
    terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. sma2..nti sy balas kunjungan awk nie

      Delete
  4. serba romantis , kata2 na romantis , trus ketika dibaca banyak hati yang turun hehheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...apa la awk nie..mnaip mlm2 mcm ni la.jiwang habis

      Delete